Verwarmen tot 38 graden!

Een Blaauw mini pool is het enige zwembad dat tot 38 graden verwarmd kan worden, in tegenstelling tot de 28 graden die gebruikelijk is, waardoor deze het gehele jaar door te gebruiken is.

Verwarm uw zwembadwater op efficiënte wijze met onze verschillende opties: een warmtepomp en een heater. Ons advies is om altijd te beginnen met een warmtepomp omdat deze veruit de meest energiezuinige optie is. De warmtepomp kan het water doorgaans tot ongeveer 38 graden verwarmen. Als tijdens zeer koude dagen deze temperatuur niet haalbaar blijkt dan kan een heater uitkomst bieden. Deze kan altijd later nog worden geïnstalleerd. Door gebruik te maken van een warmtepomp bespaart u ongeveer 70% op energiekosten in vergelijking met een heater.

De jaarlijkse kosten variëren doorgaans tussen de € 50-€ 200 per maand, afhankelijk van het gebruik van het bad. Het is belangrijk het bad af te sluiten met ons isolatiedek wanneer het niet in gebruik is. Onze Blaauw mini pool is het best geïsoleerde zwembad op de markt en in combinatie met ons isolatiedek van 15 cm dikte, dat bovendien kindvriendelijk is, minimaliseert u warmteverlies tot het absolute minimum. Met een Blaauw mini pool geniet u van een efficiënt en energiezuinig zwembad waarbij de warmte optimaal behouden blijft.